Solcelleanlæg til private og virksomheder

Overvejer du at få et solcelleanlæg på taget? Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af solcelleanlæg.

Overvejer du at få et solcelleanlæg på taget? Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af solcelleanlæg.

Overvejer du at få et solcelleanlæg på taget? Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af solcelleanlæg. Vi er placeret i Jerslev Sjælland, men vi kan sagtens montere solceller på dit tag i byer som Odsherred, Kalundborg, Høng, Jyderup og omegn.

Vi monterer solcelleanlæg i alle størrelser, på store og små tage, til både private og erhverv. Når du vælger os, sørger vi naturligvis for, at dit solcelleanlæg bliver monteret helt rigtigt. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.   

Hvad er et solcelleanlæg?

En solcelle anvendes til at producere elektricitet fra solens lys. Det er dog selve lyset, og altså ikke solstrålerne, som aktiverer en solcelle. Det betyder, at en solcelle også producerer strøm, selvom der er overskyet, dog ikke med samme intensitet som ved høj sol.

Strømmen, som kommer fra solceller, kaldes for jævnstrøm. Det betyder, at strømmen kan bruges i dine stikkontakter. Rigtig mange danske husejere har derfor en uudnyttet energiressource på deres tagarealer. Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med at udnytte dit tag til at producere bæredygtig solenergi til hjemmet.

Hvorfor investere i et solcelleanlæg?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i et solcelleanlæg, og det gælder både for private og erhverv. Nogle af grundene er, at:

  • Du øger din ejendoms værdi
  • Du sparer penge på elregningen
  • Du bliver delvist selvforsynende
  • Du mindsker din CO2-belastning

Solcelleanlæg bliver hele tiden ved med at blive bedre og bedre i kvalitet, og det øger blot deres effektivitet yderligere. Derfor tror vi også på, at solceller er kommet for at blive og kan være til gavn for rigtig mange. Som husejer er det særligt populært at få installeret solceller på hustaget. For virksomheder tilbydes samme løsning, blot i større skala.

Et solcelleanlæg er ikke kun godt for din økonomi, det er også godt for vores miljø. Solenergi kan nemlig være med til at erstatte forurenende kraft/varme-værker, som i dag udleder store mængder af CO2. Samtidig er solenergi en vedvarende og uudtømmelig ressource, og desuden CO2-neutral at bruge. Selvom et solcelleanlæg kan virke som en stor investering, er fordelene ved denne investering ikke til at komme udenom.

Vi hjælper dig med at opnå et optimalt udbytte

Når du investerer i et solcelleanlæg, er kvaliteten af solcellerne altafgørende for, hvor meget strøm du får produceret. Her er det også vigtigt at gøre et grundigt stykke forarbejde, både ift. kvaliteten af solcellerne, men også placeringen af disse. Optimale forhold for placering vil nemlig også øge din produktion af strøm.

En af de største forskelle på solcellerne er deres evne til at optage energi, også selvom solen ikke står direkte på den. Denne evne afhænger af solcellens overflade og betyder i bund og grund, at en god solcelle producerer mere energi. En højkvalitetssolcelle er derfor en anelse dyrere at investere i, men kan altså være en rigtig fornuftig og god økonomisk investering på den lange bane.

Er du i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige type af solcelle for dig, og hvordan den egentlig skal installeres, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores professionelle personale står nemlig klar til at guide og rådgive dig til at finde den helt rigtige løsning, der dækker alle dine behov. 

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg kan variere en del. Det kan fx variere, alt afhængigt af om du skal have monteret solceller på et større hus, et mindre sommerhus, eller om der er tale om en større virksomhed. Men fælles for prisen på et solcelleanlæg er, at en investering i solceller er en økonomisk fornuftig investering, der kan spare dig rigtig mange penge på den lange bane.

Hos os kan du være sikker på, at du altid får montering af solcelleanlæg til en god og fair pris. Vi giver også altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker det.

Lad os stå for montering af solceller hos dig

Når du skal have solcelleanlæg, kan vores kompetente og dygtige montører hjælpe dig med at klare opgaven. Vi sørger for, at det bliver monteret og installeret korrekt, så du kan få del i de mange fordele, der er ved solceller. Du har også mulighed for at tilkøbe en batteripakke ved solcelleanlæg, som kan lagre energi.

 

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med montering af solcelleanlæg, så kontakt os endelig i dag. Du kan give os et kald på telefon 42 41 32 36 eller skrive en e-mail til oa@el-arup.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.