Solcelleanlæg til private og virksomheder

Overvejer du at få et solcelleanlæg på taget? Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af solcelleanlæg.

Overvejer du at få et solcelleanlæg på taget? Hos El-Arup kan vi hjælpe dig med installation af solcelleanlæg. Vi er placeret i Jerslev Sjælland, men vi kan sagtens montere solceller på dit tag i byer som Kalundborg, Høng, Jyderup og omegn.

Vi monterer solcelleanlæg i alle størrelser, på store og små tage, til både private og erhverv. Når du vælger os, sørger vi selvfølgelig for, at dit solcelleanlæg bliver monteret helt rigtigt. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.   

 

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg kan variere en del. Det kan eksempelvis variere, alt efter om du skal have monteret solceller på et større hus, et mindre sommerhus eller om der er tale om en større virksomhed.

Dog kan du være sikker på, at du altid får montering af solcelleanlæg til en god og fair pris, når du vælger os. Vi giver også altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du ønsker det.

 

Lad os stå for montering af solceller hos dig

Når du skal have solcelleanlæg, kan vores kompetente og dygtige montører hjælpe dig med at klare opgaven. Vi sørger for, at det bliver monteret og installeret korrekt, så du kan få del i de mange fordele, der er ved solceller. Du har også mulighed for at tilkøbe en batteripakke ved solcelleanlæg, som kan lagre energi.

 

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med montering af solcelleanlæg, så kontakt os endelig i dag. Du kan give os et kald på telefon 42 41 32 36 eller skrive en e-mail til oa@el-arup.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.